Mīli dzīvi! Mīli Londonu! Люби жизнь! Люби Лондон! William Morris.

Uzņēmums William Morris Eyewear tika nodibināts Lielbritānijā 1997. gadā ar dizaineru Robert William Morris. Tas joprojām paliek neatkarīgs uzņēmums ar lielu iedvēsmu un vādību, kas  nāk no Robert William Morris puses.

Предприятие William Morris Eyewear было основано в Великобритании в 1997 году дизайнером Robert William Morris. Оно по прежнему остается независимым и Robert William Morris с большим вдохновением творит и  руководит предприятием.

Robert William Morris ir kaislīgs dizaineris ar nestandartu domāšanu, iedvesmu, uzņēmīgs, aktīvs, atbildīgs. Zīmols ir ļoti „anglisks”. Zīmola mērķis ir pasniegt brilles kā aksesuāru nevis kā nepieciešamību. Tam ir raksturīga nemitīga tiekšanās pie pilnības, innovātīvs dizains.

Robert William Morris – страстный дизайнер с нестандартным мышлением, вдохновением, предприимчив, активен, ответственен. Бренд – очень «английский». Цель бренда – представить очки как аксессуар, а не как необходимость. Для него характерно постоянное стремление к совершенству, инновативный дизайн.

William Morris briļļu valkātajam ir brīvs gars, viņš mīl dzīvi, krāsas, dizainu un ir unikāls un neatkārtojams – „es neesmu standarts!”

У обладателя очков William Morris – вольный дух, он любит жизнь, цвета, дизайн, он уникален и неповторим – «я не стандарт!»

Skatīties William Morris ietvaru kolekciju. Смотреть коллекцию оправ William Morris.

Informācijas āvots/ Источник информации:

http://www.williammorris.co.uk/

Posted on 9 maija, 2011, in Moda un dizains. Мода и дизайн. Fashion and design. and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Komentēt.

Komentēt